About

De spectaculaire Drag Dinnershow: “Summer Stars” draait in juli, augustus en september 2020. (Elk kwartaal een nieuwe show en nieuw menu) Tijdens deze fantastische avond uit geniet je van een overheerlijk 3-gangen keuzemenu en krijg je een geweldige dragshow voorgeschoteld. Presentatie is in handen van Ynel Regalo, de huidige “Miss Travestie Holland 2019”. Naast haar zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van top dragqueens!

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende overheid/RIVM richtlijnen die wij strikt volgen. Op dit moment houden wij 30 personen aan. Je kunt dus met voldoende afstand van anderen, looplijnen en diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen genieten van een fantastische avond uit! (LET OP: de beelden van ons promotiefilmpje zijn gemaakt tijdens een tryout begin 2020 voordat er enige beperkingen opgelegd waren)

De dinnershow “Summer Stars” start om 19:00 uur (deuren open vanaf 18:00 uur) en eindigt om 22:00 uur. Vanaf 22:00 uur worden de tafels aan de kant geschoven en is het tijd voor de afterparty om alle calorieën er weer vanaf te dansen:-)

De locatie: VINN Rotterdam op Weena 701 is direct naast Rotterdam Centraal Station. Aan de straatkant onder het Groothandelsgebouw.

  • Dinnershow “Summer Stars”
  • Show start om 19:00 uur (deuren open 18:00 uur) en duurt tot 22:00 uur
  • Presentatie door by Ynel Regalo. De huidige “Miss Travestie Holland 2019”
  • Overheerlijk 3-gangen menu (vlees, vis of vegetarisch)
  • Afterparty vanaf 22:00 uur

==> DATES AND TICKETS <==