Covid19

Lieve gasten,

Met pijn in mijn hart heb ik besloten om alle shows van 2020 te verzetten naar januari en februari 2021. Gezondheid gaat boven alles en ik wil de gasten, het personeel van VINN, de andere dragqueens en mijzelf niet onnodig blootstellen aan het risico om mogelijk besmet te raken met het Covid virus. Met eigen middelen en risico heb ik de Drag Dinnershow Rotterdam opgezet. Jullie steun en enthousiasme doet mij en de andere dragqueens enorm goed. Wij zijn enorm dankbaar. Helaas bevinden veel (zelfstandig) ondernemers zich momenteel in zwaar weer en ik zou liegen dat dit niet voor mij geldt. Vanwege voor mij bizarre redenen, heb ik geen recht op overheidssteun. Maar ik blijf vechten! Vandaar dat ik jullie vraag zoveel mogelijk de reeds gekochte kaarten te verzetten naar een nieuwe datum. Ik begrijp dat dit veel gevraagd is en ik ben enorm dankbaar als jullie hier gehoor aan willen geven. Als dit ├ęcht niet lukt dan zal ik iedereen die dat wenst zijn geld retourneren. Hieronder geef ik zo goed mogelijk antwoord op jullie vragen. Vanaf 9 januari 2021 pakken we de shows weer op. Jullie kunnen erop rekenen dat we alles uit de kast halen om jullie een geweldige avond te bezorgen!

Hartelijke groet,

YNEL REGALO

In verband met de huidige Covid maatregelen zullen wij per 9 januari 2021 weer starten met onze wekelijkse Drag Dinnershow op zaterdag in VINN.

Ik heb geboekt voor 24 oktober 2020.

De show van 24 oktober 2020 wordt verzet naar 23 januari 2021.

Ik heb geboekt voor de Halloween Special op vrijdag 30 oktober.

De Halloween Special van vrijdag 30 oktober 2020 wordt verzet naar vrijdag 29 januari 2021. Wie zegt dat we eind januari niet kunnen griezelen? Kom in je meest angstaanjagende outfit en we maken er een geweldig enge avond van!

Ik heb geboekt voor de Halloween Special op zaterdag 31 oktober.

De Halloween Special van zaterdag 31 oktober 2020 wordt verzet naar zaterdag 30 januari 2021. Wie zegt dat we eind januari niet kunnen griezelen? Kom in je meest angstaanjagende outfit en we maken er een geweldig enge avond van!

Ik heb geboekt voor 7, 14, 28 november of 5 december 2020.

De shows van 7, 14, 28 november en 5 december 2020 worden samengevoegd en verzet naar 16 januari 2021.

Ik heb geboekt voor de Kerst Special op 19 december 2020.

De Kerst Special van zaterdag 19 december 2020 wordt verzet naar 6 februari 2021. Wie zegt dat we begin februari niet kunnen genieten van cadeaus onder de kerstboom? Kom in je meest feestelijke outfit en we maken er een geweldige kerstavond van!

Mijn show is verzet maar ik kan niet op de nieuwe datum.

Dat is heel begrijpelijk. Indien de nieuwe datum niet past in de agenda dan bieden wij je graag wat meer mogelijkheden aan. Je kunt verzetten naar 9 januari 2021, 13 februari 2021 of 27 februari 2021. Hiervoor dien je een email te sturen naar ynelregalo@gmail.com met je naam, ordernummer en de nieuwe datum waarop je wilt komen.

Ik kan niet op de nieuwe datum of op 9 januari, 13 februari of 27 februari 2021.

Jeetje, wat een drukke agenda heb je:-) Omdat we nog niet verder kunnen kijken dan februari 2021 zit er niets anders op om je geld terug te storten. Net als in de reisbranche hebben wij van jouw gekochte kaart(en) vooruitbetaalde investeringen en kosten betaald. Met het verzetten van de shows stuitten we dus op een cashflow uitdaging. Het is veel gevraagd, en dat begrijpen we enorm, maar om deze uitdaging te boven te komen hebben we voor het retourneren van jouw geld iets meer tijd nodig. Iedereen die gebruik wil maken van het retourneren van geld stuurt een email naar ynelregalo@gmail.com met je naam, ordernummer en IBAN rekeningnummer. Op 10 december 2020 zullen wij de bank de opdracht geven om het geld terug te storten op jouw rekening.

Ik heb een andere vraag.

Stuur dan een email naar ynelregalo@gmail.com