About

Elke zaterdag live dragqueens tijdens de spectaculaire Drag Dinnershow Rotterdam. Deze productie draait in 2021. (Elk kwartaal een nieuwe show en nieuw menu) Tijdens deze fantastische avond uit geniet je van een overheerlijk 3-gangen keuzemenu en krijg je een geweldige dragshow voorgeschoteld. Presentatie is in handen van Ynel Regalo, “Miss Travestie Holland 2019”. Naast haar zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van top dragqueens!

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende overheid/RIVM richtlijnen die wij strikt volgen. Op dit moment houden wij 30 personen aan. Je kunt dus met voldoende afstand van anderen, looplijnen en diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen genieten van een fantastische avond uit! (LET OP: de beelden van ons promotiefilmpje zijn gemaakt tijdens een tryout begin 2020 voordat er enige beperkingen opgelegd waren)

De dinnershow is elke zaterdag en start om 18:00 uur (deuren open vanaf 17:00 uur) en eindigt om 21:00 uur. Vanaf 22:00 uur moeten wij conform de laatste maatregelen de deuren sluiten.

De locatie: VINN Rotterdam op Weena 701 is direct naast Rotterdam Centraal Station. Aan de straatkant onder het Groothandelsgebouw.

  • Dinnershow met 3 dragqueens uit onze wisselende cast
  • Show start om 18:00 uur (deuren open 17:00 uur) en duurt tot 21:00 uur
  • Presentatie door Ynel Regalo “Miss Travestie Holland 2019”
  • Overheerlijk 3-gangen menu (vlees, vis of vegetarisch)
  • Sluit 22:00 uur

==> DATES AND TICKETS <==