Covid19

Lieve Gasten,
Wij houden ons aan de op dit moment opgelegde regels van de overheid. Reserveren verplicht, 75% bezetting, vaste zitplaatsen en 1,5 meter. Live entertainment is op 18 en 24 september nog niet toegestaan maar wij bieden een geweldig alternatief. Wat precies houden we nog even als verrassing voor je, maar de laatste weken waren hilarisch!:-)
Vanaf 25 september zullen de regels veranderen. We mogen dan weer gebruik maken van het podium en zullen er alles aan doen om onze gasten een geweldige avond te bezorgen. Verantwoord en zo veilig mogelijk, wij proppen het dus niet vol!
Vooraf reserveren via de website blijft verplicht, in bezit van geldige persoonlijke QR-code* die gescand wordt bij binnenkomst (zie www.rijksoverheid.nl hoe de QR code te verkrijgen), maximaal 35 gasten per avond zodat er nog steeds meer dan voldoende (loop)ruimte is en goede zin om er samen een onvergetelijke avond van te maken:-)
Hartelijke groet,
Ynel Regalo Productions & VINN Rotterdam

* Indien bij binnenkomst geen geldige QR-code getoond kan worden zal toegang niet worden verleend en is restitutie of verzetten van het ticket niet mogelijk.