Covid19

Lieve Gasten,
Helaas mogen wij nog niet open voor de shows van 15 en 22 janauri. Jullie kunnen de tickets kosteloos omzetten naar een andere datum tijdens onze “Dragqueens Q1” show. Kijk voor beschikbare data hier en plan met je tafelgenoten een nieuwe dag in de agenda. Stuur vervolgens een email naar contact@dragdinnershowrotterdam.nl met het bericht naar welke datum de tickets verplaatst moeten worden, dan maken we dat samen even netjes in orde!
We zullen er alles aan doen om onze gasten een geweldige avond te bezorgen wanneer we weer open mogen. Verantwoord en zo veilig mogelijk, wij proppen het dus niet vol! Wij volgen de geldende regels die ons op dat moment worden opgelegd vanuit de overheid bijvoorbeeld: Vooraf reserveren via de website blijft verplicht, in bezit van geldige persoonlijke QR-code* die gescand wordt bij binnenkomst (zie www.rijksoverheid.nl hoe de QR code te verkrijgen), maximaal aantal gasten per avond zodat er nog steeds meer dan voldoende (loop)ruimte is en goede zin om er samen een onvergetelijke avond van te maken:-)
Heb je gereserveerd en kun je niet aanwezig zijn dan kun je tot maximaal 7 dagen voorafgaand aan de show je tickets omruilen voor een andere datum. Valt je annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de show is verplaatsen/restitutie niet mogelijk. De tickets zijn op naam overdraagbaar. Dit stelt je in de gelegenheid om iemand anders blij te maken of de tickets te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap. Zodra je jouw kaarten op naam hebt overgedragen breng je ons hiervan per mail (contact@dragdinnershowrotterdam.nl) op de hoogte zodat wij de nieuwe namen op de gastenlijst kunnen vermelden.
Hartelijke groet,
Ynel Regalo Productions & VINN Rotterdam

* Indien bij binnenkomst geen geldige QR-code getoond kan worden zal toegang niet worden verleend en is restitutie of verzetten van het ticket niet mogelijk.