Covid19

Lieve Gasten,
De Drag Dinnershow Rotterdam is elke zaterdag!
Tot en met september 2002 hebben wij elke zaterdag 1 show (onze “Dragqueens Q3 Show”). Deuren open om 17:00 uur, show en diner start om 18:00 uur en duurt tot 21:00 uur. We zijn daarna nog open om samen gezellig een borrel te drinken.
Vanaf oktober 2022 hebben wij elke zaterdag 2 shows (onze “Dragqueens Q4 Show”. Je kunt dan kiezen voor de vroege of de late show:
VROEGE SHOW: Deuren open om 16:00 uur, show en diner start om 16:30 uur en duurt tot 19:00. Sluit 19:30 uur.
LATE SHOW: Deuren open om 20:00 uur, show en diner start om 20:30 en duurt tot 23:00 uur. Sluit 00:00 uur.

We zullen er alles aan doen om onze gasten een geweldige avond te bezorgen. Verantwoord en zo veilig mogelijk, wij proppen het dus niet vol! Wij volgen de geldende regels die ons op dat moment worden opgelegd vanuit de overheid.
Heb je gereserveerd en kun je niet aanwezig zijn dan kun je tot maximaal 7 dagen voorafgaand aan de show je tickets omruilen voor een andere datum. Valt je annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de show is verplaatsen/restitutie niet mogelijk. De tickets zijn op naam overdraagbaar. Dit stelt je in de gelegenheid om iemand anders blij te maken of de tickets te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap. Zodra je jouw kaarten op naam hebt overgedragen breng je ons hiervan per mail (contact@dragdinnershowrotterdam.nl) op de hoogte zodat wij de nieuwe namen op de gastenlijst kunnen vermelden.
Hartelijke groet,
Ynel Regalo Productions & VINN Rotterdam