Dragqueen Dinnershow Rotterdam

Elke Zaterdag Een Dragqueen Dinnershow Met Heerlijk 3 Gangen Menu Direct Naast Rotterdam CS. Presentatie Ynel Regalo “Miss Travestie Holland 2019”. De Drag Dinnershow Rotterdam trakteert je die avond op een geweldige show met drie dragqueens uit onze wisselende cast.

Elk kwartaal is er een nieuwe drag queen show en een nieuw menu in een gemoedelijke sfeer. In juli, augustus en september brengen we een totaal andere show dan in januari, februari en maart. Ons menu verandert mee. Je kunt kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. Tevens is ons menu verkrijgbaar als vegan, lactose intolerant of glutenvrije optie!

De dragqueens uit onze wisselende cast zijn allemaal toppers uit de regio en de avond wordt gepresenteerd door Ynel Regalo “Miss Travestie Holland 2019”. Voor het songfestival werd zij opgepikt door het grote internationale Wiwiblogs dat een uitgebreid artikel over haar schreef, lees het hier.

Dragqueen Dinnershow Rotterdam

Kortom, boek een fantastische avond met vrienden of familie en geniet van deze geweldige Dragqueen Dinnershow. Ook kunnen wij voor groepen vanaf 25 personen een besloten avond organiseren op een andere avond dan de zaterdag. Ideaal voor verjaardagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Neem hiervoor contact op met ynelregalo@gmail.com

===> BOEK HIER JE TICKETS <===